Zpět na blog

Hororové sklepení v Kutné Hoře

5.2.2024

Máte rádi strašidelné atrakce? Navštivte místo, které je pro vás k dispozici během celého roku a kde si rozhodně přijdete na své. Noční bojovka pro vás otevřela Hororové sklepení.

Kutná Hora. Město s historickým významem, který pocítíte na každém kroku. Gotická architektura, středověká atmosféra, malebné uličky, náměstí a spousta památek. A to ne pouze takových, které jsou vidět na první pohled, jako Chrám sv. Barbory tyčící se nad městem, nebo slavný Vlašský dvůr. V Kutné Hoře se podíváte také do podzemí a to hned několikrát. Mezi nejnavštěvovanější místa patří bez pochyby Kostnice, nebo stříbrné doly. A nově se mezi podzemní atrakce zařadilo také Hororové sklepení od Noční bojovky.

KDO TADY STRAŠÍ?

Narazíte na nás cestou z Komenského náměstí ke Chrámu sv. Barbory, přímo v Barborské ulici. A co na vás čeká? Téměř 100 m2 zaplněných strašidly. V několika místnostech se na vás těší figuríny v životních a nadživotních velikostech, tzv. animatronics, které se při sebemenší známce vašeho pohybu rozpohybují a rozmluví. Některé vás rozesmějí, ale některé také pořádně vyděsí. Nejprve si projdete místnosti v přízemí, kde se setkáte se s hladovým dvoumetrovým vlkodlakem, vyskakujícím šíleným klaunem, děsivým smrťákem s kosou a mnoha dalšími stvořeními. 

KH.png
Až si vše prohlédnete, sestoupíte po schodech do sklepení, kde na vás čekají zrůdy ze záhrobí. Ti nejodvážnější se mohou přikrčit a vstoupit odtud do nízké chodby vedoucí do temné jeskyně. Objevíte nestvůru, která se v ní ukrývá? Celý prostor je zatemněný a osvětlený svíčkami jen natolik, aby vám nic neuniklo. Místnosti jsou odděleny závěsy, takže předem nikdy nevíte, co na vás číhá za dalším rohem. Snažili jsme se pro vás vytvořit temnou, hororovou atmosféru. Denní světlo u nás neočekávejte.

Jak moc je to strašidelné?

Předně je třeba říci, že narozdíl od Nočních bojovek se zde nesetkáte s živými herci. Všechna strašidla jsou figuríny. Přesto ale nedoporučujeme návštěvu malých dětí do 5 let. Většinou se jim u nás nelíbí, pláčou a odmítají si všechny místnosti projít. U starších dětí už záleží na jejich povaze. To ale platí vlastně už pro každého.
Přijďte si k nám užít strašidelnou zábavu, těšíme se na vás v Kutné Hoře. 

57c3afea-0aa4-4016-bee7-29c89dc8b991.jpeg

OTEVÍRACÍ DOBA A VSTUPNÉ

Leden - Únor
Sobota 10:00 - 18:00
Neděle 10:00 - 15:00
Březen - Říjen
Pondělí - Pátek 12:00 - 17:00
Sobota 10:00 - 18:00
Neděle 10:00 - 16:00
Listopad - Prosinec
Sobota 10:00 - 18:00
Neděle 10:00 - 15:00




Návrh bez názvu-5.png
VSTUPNÉ
Děti do 15 let, důchodci a ZTP
100,- Kč za osobu
Ostatní
150,- Kč za osobu
KDE PŘESNĚ NÁS NAJDETE?
Barborská 23, Kutná Hora
ODKAZ DO MAPY ZDE