Zpět na blog

MÁCHOVO JEZERO 2021

19.5.2021

Během července a srpna 2021 se Noční bojovka zabydlí na Máchově jezeře. Stejně jako v loňském roce, tak i letos budou moci návštěvníci oblíbené rekreační oblasti v Máchově kraji navštívit hororovou stezku odvahy.

Během července a srpna 2021 se Noční bojovka zabydlí na Máchově jezeře. Stejně jako v loňském roce, tak i letos budou moci návštěvníci oblíbené rekreační oblasti v Máchově kraji navštívit hororovou stezku odvahy.

KDY A KDE

Černý stánek Noční bojovky, od kterého se startuje, bude umístěn před budovou Disco Myslivna na adrese Pod Borným 225, Staré Splavy. Najdete nás tedy téměř na stejném místě jako v roce 2020, jen o cca 50 m blíže k hlavní ulici, abyste nás našli ještě lépe. Budeme fungovat od začátku července, do poloviny srpna. Konkrétně od 6. 7. do 14. 8. 2021. A to vždy každý den od úterý do soboty. V nedělní a pondělní večery bude trasa zavřená.

stanek.jpg

NA CO SE TĚŠIT

Budeme mít pro vás připravenou dětskou trasu, určenou pro nejmenší odvážlivce a samozřejmě naši klasickou, noční hororovou hru o přežití pro dospělé.

Dětská varianta bude k dispozici vždy od sedmi hodin večer. Bude tedy probíhat ještě za světla. Odvážnější děti mohou dorazit kolem deváté hodiny, kdy už bude trochu šero. Na dětské bojovce budou připraveny zábavné úkoly a samozřejmě postavy v kostýmech, které budou ale na malé účastníky hodné a nebudou tolik strašidelné. Své chování však budou upravovat podle toho, jak malí a vystrašení účastníci budou, nebo naopak pokud budou stateční a třeba i drzí, což se také někdy u dětí stává, že ano. Zkrátka se vynasnažíme, aby si každý odnesl pěkný zážitek. Poslední účastníci dětské trasy budou moci vyrazit kolem půl desáté večer.

Ve 22:00 se otevře trasa pro dospělé. Na les padne tma a z temnoty se vynoří čiré zlo. Trasu osvětlí malá žlutá světélka, která vyznačí cestu. Nyní už nepůjde o zábavné úkoly, ale o instrukce k přežití. Účastníci budou čelit známým filmovým hororovým postavám. Nejznámějším zabijákům v maskách, nebo přízrakům posedlých démony pekla. Úkol je tedy jednoduchý – přežít. Dojít do cíle a uchránit si přitom svůj život.

CO BUDE NOVÉHO

Samozřejmě budeme mít pro účastníky oproti loňskému roku připraveno spoustu změn. Jak dětská, tak i hororová trasa budou delší. Úkoly na obou variantách se také téměř zcela obmění. Samozřejmě se obmění také několik postav. Budeme mít některé nové bubáky na dětské bojovce a těšíme se na nové hvězdy na trase hororové. Na to nejlepší z loňského roku se ale můžete těšit i letos. 

Další novinkou bude způsob značení trasy na hororové stezce odvahy. Nepůjde vždy pouze o sledování svíček, část trasy bude dobrodružnější a účastníci budou muset zapojit vlastní síly, aby trasu objevili.  

KAM PO BOJOVCE

Protože start i cíl Noční bojovky stojí přímo před budovou Disco Myslivna, přímo se nabízí po intenzivním zážitku vyplavit stres na tanečním parketu. Pokud se vám podaří přežít, získáte poukaz na zvýhodněnou konzumaci nápojů právě v Disco Myslivna.

Noční bojovka se těší na váš vřískot! ❤